Najnovšie recenzie zo sekcie Prášky na pranie
- vyperie tak, ako som očakával - bez zrazenia
prírodné produkty na prírodný materiál
Dash Color Fresh prášok na pranie 6 kg 100 PD
Mony
Pridané: 6. mája 2024
Zakúpený v Qdrogéria Nemecká drogéria - aviváže | pracie gély | kozmetika
Praci ucinok je za mna taky priemerny - neurazi, nenadchne. Cakala som od neho viac, kedze si ho vacsinou chvalia, avsak s mojou prackou si nesadol a vysledok prania pre mna nebol dostacujuci. Zamastene detske rukavy, ponozky od blata, nohavice od travy atd. nedokazal vyprat ani na viac krat. Co sa mi napr. pri Ariely alebo Persile nikdy nestalo, kupila som ho prvy krat a aj naposledy.
Vypralo dobre.
Super cena
dám málo a perie výborne
Produkt je kvalitny a cenovo vyhodny
Vynikajúci prášok na farebnú bielizeň.
- Žiarivé farby už po prvom praní
- Nádherná vôňa aj bez použitia aviváže
- Praktické balenie
- Jednoduché použitie
- Nič
Produkt som dostala na testovanie a som s ním veľmi spokojná. Je v praktickom balení, má jednoduché použitie, nádherne vonia, nie je potrebné použiť ani aviváž a farby bielizne sú už po prvom praní výrazne žiarivejšie.
- Krásna vôňa
- super perie
- Vôňa a kvalita
- Krásne vonia
- Prací prášok na funkčné oblečenie, čo som potreboval..
Odporúčam
Používam Palmex od času, kedy sa objavil na trhu.
Neviem si predstaviť, že by som si mala zvyknúť na nejaký iný prací prostriedok. Preto som nesmierne spokojná že som ho u Vás objavila a že mi bol tak promptne doručený. Vďaka.
- Ešte neodskusany
Ešte neodskusany
Som spokojný s výsledkom
Lacni prášok v peknom balení, po parféme ani stopy bežne špinavé prádlo vypere dostatočne no z flakmi si už neporadí na to je naj Ariel.
Potrebovala so lanolín na ručné pranie vlnených pulóvrov (napr. merino). Hneď ako prišiel som ho použila a som nadšená. Výborný produkt.
Dalli Color prášok na pranie 48 PD
Ružinská
Pridané: 15. apríla 2024
Zakúpený v Qdrogéria Nemecká drogéria - aviváže | pracie gély | kozmetika
Nespokojná tvrdý ako kameň
Produkt je ok
Palmex prací prášok Horská vôňa 3,96 kg 66 PD
Pridané: 11. apríla 2024
(naposledy upravené 7. mája 2024)
Zakúpený v amddrogeria.sk
Mám dlhoročné výborné skúsenosti s Palmexom pracím práškom. Prala som ním aj detské veci, príjemne voní, dobre vyperie a pritom nie je agresívny na citlivú pokožku.
Preto ma veľmi mrzí, že ho Henkel prestával vyrábať vraj "z důvodu nízké poptávky" ako mi napísali v odpovedi.
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »