Najnovšie recenzie zo sekcie Prášky na pranie
Veľmi dobrý prášok. Pomer cena/kvalita - veľmi dobrý.
- Fajn
- Dobra cena,dobre pere
Keď som ho vytiahla s krabice v ktorej bol zabaleny prekonal celú izbu nádherné vonia .Veci super vyberie a jemne vonia.Mozem len odporučiť urcite si ešte obiednam.A je za super cenu.
Perie akosi lepšie než pracie prášky kúpené v klasických Slovenských obchodoch. Ohodnotila to moja mama. Je s ním veľmi spokojná.
- dobry
- Je viditeľný rozdiel v kvalite po vyprani prádla
aj keď ceny sú v porovnaní s našimi slovenskými vyššie, s týmito práškami pre rakúsky a nemecký trh sme spokojnejší. Teraz skúšame Persil, mali sme Ariel a bol super (či už vôňa samotného pracieho prášku - prevonia celú miestnosť po otvorení dlhú dobu a o vypranom prádle ani nehovorím)
- O
- O
- príjemná vôňa
- Weisser Riese univerzálny prášok na pranie 5,8 kg / 90 praní - výborný prací prášok s dlhoročnými skúsenosťami. Oceňujem veľké rodinné balenie za rozumnú cenu.
Weisser Riese univerzálny prášok na pranie 5,8 kg / 90 praní - výborný prací prášok s dlhoročnými skúsenosťami. Oceňujem veľké rodinné balenie a za rozumnú cenu. ODPORÚČAM!
- Dobre perie
- Vonia krásne v krabici, ale po vypraní prádlo už tak nevonia.
- Dobre perie
- Pekne vonia a dobre sa rozpúšťa
- osvedčená značka
- Dobré vypratie
Mne nesadla vôňa, veľmi intenzívna, pripomínala mi citróny. Posunula som produkt ďalej a tam je veľká spokojnosť.
Mega velky
- Super cena
- Pri 60 tke dosť dobre vypral biele oblečenie aj biele ponožky.
- Dobrá vôňa ktorá drží....
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »